Для приготування цієїї першої страви потрібно взяти 200 г грибів
(трубчасті гриби і сироїжки), 250 грам кісток, 50 гтрам цибулі, 100 грам
білої квасолі, 1/8 л сметани, 50 грам овочів, сіль.
По-перше потрібно зварити бульйон з кісток, перед
готовністю покласти в нього цибулю та овочі. Попередньо замочену
квасолю зварити, протерти через сито і розбавити процідженим бульйоном з
кісток. Потім додати у страву нарізані гриби, частину зварених і
нарізаних овочів та добре усе це переварити, потім заправити суп
сметаною. Як радить кулинарный блог страву з грибів звичайн краще вживати теплою, або підігрітою.
понедельник, 1 апреля 2024 г.
КВАСОЛЕВИЙ СУП З ГРИБАМИ ТА СМЕТАНОЮ
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий