понедельник, 1 апреля 2024 г.

КВАСОЛЕВИЙ СУП З ГРИБАМИ ТА СМЕТАНОЮ

 Для приготування цієїї першої страви потрібно взяти 200 г грибів (трубчасті гриби і сироїжки), 250 грам кісток, 50 гтрам цибулі, 100 грам білої квасолі, 1/8 л сметани, 50 грам овочів, сіль.
По-перше потрібно зварити бульйон з кісток, перед готовністю покласти в нього цибулю та овочі. Попередньо замочену квасолю зварити, протерти через сито і розбавити процідженим бульйоном з кісток. Потім додати у страву нарізані гриби, частину зварених і нарізаних овочів та добре усе це переварити, потім заправити суп сметаною. Як радить кулинарный блог страву з грибів звичайн краще вживати теплою, або підігрітою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий