суббота, 16 марта 2013 г.

Вторинні кольори в одежде.

Вторинні кольори виготовляються шляхом змішування рівних частин будь-яких двох додаткових. Таким чином, вторинні кольори зелений (жовтий і синій), помаранчевий (жовтий і червоний) і фіолетовий (синій і червоний). Скажімо, у вас є жовта сукня, і ви хочете трохи пожвавити цей наряд. Якщо це в денний час, ви можете використовувати насичений фіолетовий для ювелірних виробів і аксесуарів. Це класичне поєднання фіолетового і жовтого дуже помітне і кидається в очі. Тим не менш, ви не завжди хочете бути в центрі уваги.
Що вам зробити, щоб ваше заяви моди було більше тонким, але як і раніше використовувати кольори добре особенно если это модная детская одежда из Италии, да? Жовтий і фіолетовий ми використовували вище, як додаткові кольори. Це означає, що вони прямо напроти один одного на колірному колі. Кольору з кожного боку доповненням нашого основного кольору є квітами тріади. Тріади
є нашими друзями для вибору прикраси або іншого аксесуара. Давайте подивимося на наше жовта сукня знову. На цей раз ми одягнемо його на ділову зустріч. Що б вибрати з ювелірних виробів? Золото на жовтому занадто близько - він буде зливатися. Весь одяг буде виглядати сіркою (більш сірим, ніж якщо б ви не використовували золоті прикраси). Срібло буде краще, особливо, якщо срібло трохи блідіше і жовта сукня яскравіше. Але ви не повинні дотримуватися золота або срібла. Є багато кольорових дорогоцінних каменів і ювелірних виробів. Спробуйте сапфірове намисто. Синє буде приємно відтіняти жовтого і обидва будуть іскритися. Або червона брошка. Червоний може прагнути до помаранчевого - це яскравий ефект або в бік синього на більш контрастний.

Ми допоможемо вам вирішити питання з аксесуарами, якщо ви обожнюєте ходити в яскравій фіолетовою блузці. Фіолетовий вже сміливий колір. Ну, ми будемо робити протилежне тому, що ми зробили з нашим жовтим платтям, фіолетовий є доповненням жовтого. Якщо ви хочете бути сміливою у фіолетовій блузці, одягніть яскраво золоте (жовте) або просто жовте ювелірний виріб. Срібло не буде працювати з фіолетовим. Синій і срібло знаходиться занадто близько до нашого фіолетовому кольору (як золото було на жовтій сукні). Звичайно, червоний з фіолетовим теж нічого, просто показати, що кожне правило створене, щоб його порушувати. Можете одягнути до фіолетової блузці спідницю бежеву або пісочну (вони являються однією з форм жовтого) для ділової зустрічі. У цьому випадку, для аксесуарів давайте використовувати тріаду кольору фіолетового - помаранчевий або зелений. Це може виглядати як сміливий вибір, але пам'ятайте, що це необхідно для того щоб не змішатися з натовпом. Як щодо бурштинового кулона? Він буде добре виглядати на фіолетовому тлі і не дуже яскраво. Можна брошка і сережки смарагдові, або зелений аксесуар. Ваші можливості безмежні в межах основного вибору кольору.

Тепер давайте розглянемо класичний діловий сірий костюм. Ви можете думати, що ваш сірий костюм є нейтральним, таким чином Ви можете вибрати будь-який колір до нього. Це буває рідко і може бути причиною того, що ансамбль, який ви одягнете не зовсім спрацює. Більшість сірих прагнуть до синім (холодне) або червоним, жовтим (теплий). Отже, спочатку визначити ваш костюм холодного або теплого сірого кольору. Якщо у вас виникли проблеми з цим, порівнюйте його з іншими сірими предметами у вашому домі. І Ви почнете помічати, що костюм виглядає трохи червоніше (або жовтіше) або трохи більше синього кольору. Це допоможе вам визначити відтінок зміщення вашого костюма. Найтепліші сірі, використовувані в одязі червонувато сірого кольору. Це тому, що червоні доповнює колір обличчя. Але ви знайдете деякі жовтувато сірий, особливо в одязі з дуже складними кольору. Скажімо, наш костюм сірого холодного відтінку, так що для підбору аксесуарів потрібно розглядати його синім. Доповненням синього - помаранчевий. У нас діловий костюм, так що ми будемо розглядати тріаду в кожну сторону від оранжевого до початку. Червоний і жовтий. Це говорить про те, що золото буде ідеальним вибором для нашого сірого костюма. Срібло занадто сині і буде зливатися з нарядом. Ви, можливо, помітили, що золото є червоне або жовте. Якщо ви використовуєте більш ніж один аксесуар з золотом, то визначте щоб всі прикраси були однаково кольору жовтого або червоного. Це робиться так само, як ми це робили з костюмом, порівнюючи його з іншими квітами. Якщо золото окажеться червоним, то інші аксесуари повинні бути в червоному і жовтому діапазоні. Якщо золото жовте, то інші кольори повинні бути в жовто-помаранчевому діапазоні. Не забудьте перевірити кожне прикраса щоб вони не відрізнялися відтінками. Червоне золота і жовте поряд один з одним будуть виглядати злегка не так, якщо вони не будуть ретельно об'єднані в один твір майстра-ювеліра. Отже, давайте говорити, що ми вибрали найкрасивіший золото червоного відтінку в якості основного прикраса. Далі робити вибір вже легко. Ми будемо йти на червоний (у бік фіолетового, а не до жовтого і оранжевого). З нашої золотої брошкою і пурпурно червоним шарфом наш сірий діловий костюм залишається діловим, але набуває якоїсь жіночу привабливість.

Таким чином, при виборі ювелірних виробів на додаток до будь-якого вбрання слідуйте трьом простим крокам, і ви не помилитеся:
1) Визначити основний колір вашого одягу. Це домінуючий колір. Якщо ви носите фіолетову блузку з бежевою спідницею, фіолетовий є домінуючим кольором. Щоб визначити домінуючий колір використовуйте старе правило художника - трохи примружитися або навіть покосити і відразу побачите домінанту. Якщо не можете виділити головний колір, визначте загальну картину-холодні або теплі тони, як ми зробили з нашим сірим костюмом. Знову ж мружачись допомагає.
2) Знайти доповнення до головного кольором на колірному колі. Якщо ви дійсно хочете виділитися, то використовуйте додаткові кольори до наряду.
3) Подивіться на тріаду кольорів поряд з додатковим. Це найчастіше кольори, які ви будете використовувати для ваших аксесуарів. Якщо ви хочете виглядати більш яскраво, ви можете використовувати обидві тріади. Щоб виглядати болем спокійно, потрібно вибрати одну або іншу тріаду, а потім використовувати варіації цих квітів (варіації на будь-який колір практично безмежні).
Ось і все - три простих кроки, що будуть гарантувати, що ваш наряд буде завжди шикарний і заощадить вам час, який ви витрачаєте намагаючись віясніть що вам надіти. Звичайно, модні кольори змінюються від року до року, але тепер ви розумієте, колірні поєднань і, як їх поєднати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий