среда, 1 июня 2016 г.

Різне, корисне, цікаве ~ Що таке легінси?

Назва даної одягу з'явилося з англійської "leg", по іншому нога. Деякі плутають 2 поняття - це саме легінси і ще лосини. Коротко кажучи це і справді як завжди.
Легінси ж реально можуть бути вже прикрашені різними збірками, і ще аплікацією, ще стразами, і ще ж різного роду стильними шнурочками і невеликими блискавками.


Ознайомитися з прикладами класичних лосін чи купити ж оптом легенси ви можете на сайті httр: //www.stimma.com.ua/. Легінси і лосини схожі в одному: вони всі дуже щільно обтягують стойні жіночі ніжки. Одночасно правильні легінси реально не повинні представлятися дуже вже вузькими або ж короткими. По-іншому вони цілком можуть спотворити найбільш прекрасні ніжки.
В реальності удосконалення лосін ще почалося в давно минулому минулому. І це ж був абсолютно не жіночий стильний одяг. Ще в 18 столітті лосини з натуральної шкіри були складовою обмундирування старовинної російської армії. Свою ж назву вони здобули так як робилися завжди зі шкіри лося.
На європейському континенті також носили щось схоже на сьогоднішні сучасні легінси: в саму епоху Відродження і середньовіччі. Даний елемент одягу був крім цього у багатьох індіанських старих племен. Від них ці лосини отримали першопрохідці в Америці.
Що ж стосується зараз сучасності, то носити стильні легінси ще було стильно в 60-ті р минулого століття, відразу після цього в роки сімдесяті, в відразу після цього - в 80-е, тоді ж вони реально пережили пік своєї затребуваності. На даний же момент легінси знову на піку, вперше було помічено досить велика кількість їх видів, а також іменовані джеггінси - це є гібрид легінсів і звичайних джинсів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий