воскресенье, 26 июня 2011 г.

Багато рекламних блоків зубних паст.

На сьогодні рано чи пізно 98% громадян мають проблеми, які пов’язані з втратою зубів. І постає питання чому і яким чином зуби, що мають досить міцну структуру надзвичайно швидко псуються, та яким чином можливо навіть не відновити, а хоча б продовжити їх дієздатність? Існує багато рекламних блоків щодо зубних паст, але ніхто не замислюється над тим як саме та чи інша зубна паста впливає на зубну поверхню яка є не лише найміцнішою, але й найкрихкішою! Багато вчених намагаються знайти спосіб правильного догляду за зубами. Про шкідливість структури зубної пасти можливо знайти і в мережі інтернет. Звичайно можна замислитись, якщо не існує корисної зубної пасти то як бути з жовтими нечищеними зубами, це ж негарно.
Наприклад, якщо взяти брудну раковину і намастити її зубною пастою деякий час зачекати то побачимо чудо, після вимивання вона стає чистою і водночас можна зрозуміти що робить подібна суміш із зубами.
Звичайно вихід є. Щоб зберегти міцні зуби потрібно їх чистити ввечері після того як впевнитесь, що вже їсти не будете. Тому, що в ротову порожнину потрапляють разом із корисними речовинами також і шкідливі. Під час чищення зубів яка б м’яка щітка не була вона все рівно лишає мікророзриви і шкідливі мікроорганізми мають можливість негативно впливати на ясна. Якщо чистимо зуби після вечері очищаємо ротову порожнину від шкідливих мікроорганізмів. І для того щоб мікророзриви відновилися їм виділяється ціла ніч. Щоб не псувалася поверхня зубів чистити потрібна не часто хоча б через день, щоб структура поверхні також встигала відновитися. Питання щоденного зовнішнього вигляду зубів вирішуємо шляхом вживання після сніданку твердих фруктів та овочів, як то яблуко, морква, не приємно але корисно сира картопля та буряк – необов’язково ковтати, після всього сполоснути ротову порожнину водою, бажано після кип’ятіння її відстояти. Якщо у вас неприємний запах то це питання не брудних зубів, а самої травної системи, потрібно йти до лікаря.

Комментариев нет:

Отправить комментарий